Palvelemme

Aamiainen arkisin 7:00 - 10:00, viikonloppuisin 8:00 - 10:00.
Aulabaari joka päivä klo 9:00 alkaen n. klo 21:00 asti.
Keittiö toistaiseksi suljettu.

Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 9:00 - 17:00.

Pidämme oikeudet muutoksiin.

Hotelli Kalevala on yksityinen hotelli Kuhmon keskustan tuntumassa Lammasjärven rannalla. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Ilpo Väisänen ja se on rakennettu Kalevala-eepoksen Kokko-linnun muotoon. Hotelli on ainutlaatuinen maailmassa ja Museovirasto on julistanut rakennuksen SR-kohteeksi (=suojattu rakennus).
Hotelli sijaitsee puhtaan luonnon keskellä kaukana teollisuudesta ja liikenteen melusta.

Hotellissa on yhteensä 47 huonetta: 35 standard kahden hengen huonetta, 4 yhden hengen huonetta, 5 superior-huonetta sekä 3 sviittiä. Inva-, allergia ja lemmikkihuoneita on saatavilla.
Yksi hotellin viidestä siivestä on WLAN-vapaa alue. Tämä takaa asiakkaillemme elektromagneettivapaat yöunet.

Ravintolasta avautuu upea, vuodenaikojen mukaan vaihtuva näkymä Lammasjärvelle. Kesäterassi on erinomainen paikka illanistujaisiin, juhlatilaisuuksiin tai ryhmäruokailuihin. Paljon kiitosta saanut keittiömme tarjoaa paikallisia herkkuja suomalaiseen sekä kansainväliseen makuun, unohtamatta kasvisruokavaihtoehtoja.

Hotellissa on 2 erillistä kokoustilaa 16-80 hengelle. Kokouspalvelu räätälöi kokoukset ja oheispalvelut toiveitten mukaan. Hotellin tilat mahdollistavat erilaisten juhlien järjestämisen.

Hyvinvointiosastolla on perinteisten saunojen lisäksi turvesauna, infrapunasauna, sekä sisä- ja ulkoporeallas. Saatavilla on hemmottelukylpyjä, hierontoja ja hoitoja mm. kalevalaista jäsenkorjausta.

Hotellin huoneisiin, ravintolasaliin, saunaosastolle sekä kokoustiloihin pääsee esteettömästi.

Kuhmon upea erämaaluonto tarjoaa hienot puitteet omatoimiseen liikkumiseen.
Aktiviteettitarjonta on runsasta kaikkina vuodenaikoina. Erikoisuutena mm. karhunkatselu.

Kuhmo on kuuluisa kulttuuristaan ja tarjoaa monia mielenkiintoisia tapahtumia ja käyntikohteita. Tunnetuimpia ovat Kuhmo-talo jossa soi heinäkuussa Kuhmon kamarimusiikkifestivaali, Kalevalaisen kulttuurin keskus Juminkeko näyttelyineen, Luontokeskus Petola sekä Talvisotamuseo ja Talvisodan taistelupaikat.