Kuhmossa ja Hotelli Kalevalassa riittää tekemistä myös vuoden pimeimpänä aikana. Kokosimme tälle sivulle vinkkejä käyntikohteista ja must see -jutuista majoituksen oheen.

Kuhmon useilla ja upeilla luontopoluilla voi vaeltaa pitkälle syksyyn lumen tuloon saakka, ja heti kun olosuhteet sen sallivat, Kuhmon kaupunki tarjoaa kilometritolkulla valaistuja ja valaisemattomia hyvin hoidettuja latuja. Osalle niistä pääsee vaikkapa suoraan hotellin ulko-ovelta.

Iso-palosen reitti >>

Teeri-Lososuo >>

Jämäsvaara >>

Jonkerinsalon luonnonsuojelualue >>

Syksyllä jo ennen lumen tuloa, iltojen pimentyessä, on hyvä mahdollisuus nähdä revontulia. Miltä tuntuisi ihailla niitä vaikkapa hotellin ulkoporeammeessa? Jos haluat viedä revontulien ihailun ja kuvaamisen astetta ammattimaisempaan suuntaan, voit osallistua Kertun Revontulimetsästykseen >>

Hotellin rannassa sijaitsee kota, jossa voi nautiskella makkaraa ja nokipannukahvia suojassa tuulelta ja tuiskulta Kodalle voi järjestää ryhmän kanssa vaikkapa nautinnollisen suklaanmaisteluhetken >>

Pikkujoulut toki järjestetään taas perinteisesti, tänä vuonna ohjelmallisten pikkujoulujen päivämäärät ovat
lauantai 20.11., perjantai 26.11. sekä lauantai 27.11.

Päivitämme pikkujoulusivulle lisätietoja esiintyjistä ja menuista syksyn aikana. Seuraamme toki myös koronatilanteen kehittymistä.

Syksyn vinkit

Syksyn ohjelmaa Hotelli Kalevalassa.

Saatavuus

Syksy