Miltä kuulostaisi helppo luontoloma valmiiden palveluiden äärellä? Hotelli Kalevalassa nautit kesän, luonnon ja aktiviteettien parhaista puolista mukavuudesta tinkimättä. Kauniiseen kuhmolaiseen luontoon sekä monenlaisen tekemisen pariin pääsee heti hotellin ulko-ovelta. Kauttamme saat vuokravälineet maalle ja vesille.

Tältä sivulta löydät vinkkejä tekemisiin ja käyntikohteisiin sekä hotellimme kesän palvelutarjonnan pähkinänkuoressa. A la Carte -listan löydät täältä.
Aikataulut ja hinnat ovat voimassa 1.6.-31.8.2022.

Lämpimästi tervetuloa!

A LA CARTE KEITTIÖ PALVELEE
Päivittäin klo 17 -21

SAUNAT LÄMPIMÄNÄ (yleiset vuorot)
joka päivä klo 18 - 20

AAMIAINEN
Ma-Pe klo 7 - 10
La-Su klo 8 - 10
(Voit tulla aamiaiselle myös ilman majoittumista, hinta 15 €)

AULABAARI & MAISEMATERASSI PALVELEE
Joka päivä klo 9 - 21 tai pidempäänLemmikki mukaan lomalle 15 €/lemmikki/varaus

LUONTO JA RANNAT

Kuhmon luonto tarjoaa monipuolisia elämyksiä. Haluatpa rannalle tai metsään, löydät kauniita luontokohteita joko aivan hotellin lähistöltä tai kauempaa laajan paikkakunnan alueelta. Luontopolkuja ja vaellusreittejä löytyy helppokulkuisesta vaikeammin saavutettaviin, pääosin reitit ovat ruuhkattomia ja maisemiltaan vaihtelevia. Jos metsässä samoilu ei niinkään kiinnosta, Kuhmossa voi viettää myös perinteisempää rantalomaa, lähin hiekkaranta on aivan hotellin rannassa. Siitä pääsee kätevästi myös vesille, esimerkiksi suppailemaan tai soutelemaan.

Outdooractiven reittiopas >>

KALASTUS

Kuhmossa on 1483 järveä ja yli sata koskea, joten kalavesistä ei ole puutetta. Tarjolla on ohjatumpaakin toimintaa, kuten Teemu Hiltusen jigikurssit kesäkuun puolessavälissä. Pakettiin sisältyy kaikki huippuluokan opastuksesta lähtien, joten sinun tarvitsee vain saapua paikalle ja valmistautua järvelle. Kalastuskoskia on useita, lähimpänä ne tuinnetuimmat eli keskustan Pajakkakoski ja Lentuan kosket reilun kymmenen kilometrin päässä hotellilta. Tutustumisen Kuhmon kohteisiin voi aloittaa myös esimerkiksi Metsähallituksen kohteissa Syväjärvi ja Kalliojoki.

LEMMIKIT

Vieraaksemme ovat tervetulleita vähän karvaisemmatkin kaverit. Koirat ovat tervetulleita myös ravintolaamme ja tarvittaessa majoitus järjestyy ensimmäisestä kerroksesta ilman ylempiin kerroksiin nousua. Lenkkeilypolut alkavat suoraan hotellin pihamaalta ja koiraa voit uittaa rannassamme. Muistathan varata lemmikkihuoneen ennakkoon!
Maksu lemmikistä 15 €/lemmikki/varaus.

Muistathan ottaa mukaan lemmikin oman makuualustan tai häkin luomaan turvallisuuden tunnetta vieraassa paikassa. Omistajat huolehtivat lemmikkinsä viihtyvyydestä ja pyydämme, että et jätä häntä yksin huoneeseen pitkiksi ajoiksi.

KUHMON ELÄIMET

Eläimiä Kuhmosta löytyy toki omastakin takaa. Kainuun luonto ja koskematon erämaa tarjoavat upeat puitteet nähdä ja kuvata suurpetoja; karhua, ahmaa, metsäpeuraa ja muita harvinaisia eläimiä niiden omassa ympäristössään. Katselukojun turvissa karhun tai muun suurpedon tapaaminen luonnossa on unohtumaton elämys. Karhuseikkailu on myös mitä mainio lahjaidea esim. hääparille tai syntymäpäiväsankarille.
Varaa täältä valmis karhuseikkailu tai kysy lisää muista majoitusvaihtoehdoista!

Kesä 2022

Nauti kesästä ja palveluistamme. Kokosimme tälle sivulle vinkkejä käyntikohteisiin ja tekemisiin Kuhmossa.

Saatavuus

Kesä