Loma aikuisten kesken
Suunnitteilla rentouttava loma itsellesi tai kumppanillesi?
Onko tärkeää, että voitte nauttia toistenne seurasta kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa paikassa, jossa kaikki rentouttavaan lomaan liittyvät palvelut ovat helposti saatavilla.

Hyvin hoidetut hiihtoladut kutsuvat viettämään päivän suksien päällä ja illalla on hyvä pulahtaa ulkoporeammeeseen kirkkaan tähtitaivaan alle. Herkullinen illallinen kruunaa päivänne ja voitte suunnata kohti huomista täydellisesti levenneenä.

Asiakkaiden toiveesta olemme varanneet kolme kokonaista viikkoa vain aikuisille. Leikkivien lasten ja juhlivien nuorten äänet eivät kantaudu korviisi, ja voit rentoutua juuri niin paljon kuin unelmoitkin.

Viikot lauantaista - lauantaihin
26.1. - 2.2.2019
9.2. - 16.2.2019
16.3. - 23.3.2019


Loma aikuisten kesken on suunnattu erityisesti pariskunnille, jotka haluavat nauttia yhdessäolosta.

Ravintolassa voi keskittyä tunnelmaan ja voit nauttia ruoasta kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa. Myös Wellnessosastolla porealtaissa on rauhallisempaa, joten voit makoilla poreissa keskeytyksettä.

Hotellin tiloissa on erilaisia lepopaikkoja, nojatuoli alueita rauhoittavalla metsämaisemalla joissa voit rentoutua kirjaa lukien kahvikupin äärellä.
Loma aikuisten kanssa viikot sopivat mainiosti myös yksin matkustaville. Viikot tarjoavat niin yksityisyyttä kuin yhdessäoloa täysin omien toiveidesi mukaan.

Huonehinnat
109 €/vrk/kahden hengen standard huoneessa
85 €/vrk/yhden hengen standard huoneessa
129 €/vrk/superior-huoneessa (kahdelle)
165 €/vrk/sviitissä (kahdelle)