Hemmottelua ja hurmaavaa kulttuuria

Hyvinvointia ja hemmottelua, kiehtovaa kulttuuria sekä leppoisaa ulkoilua raikkaassa talvisäässä.
Tervetuloa matkalle, jossa yhdistyvät nämä kaikki upeissa Kuhmon ja Suomussalmen maisemissa.

cytotec online ordering Kesto: 2 tai 3 vrk
Paikka: Kuhmo ja Suomussalmi
Ryhmäkoko: min. 16 hlöä
Retki toteutetaan ryhmän omalla bussilla


check over here TALVEN TAIKAA KUHMOSSA
Ensimmäisenä päivänä saavutaan Kuhmoon, jossa majoitutaan Lammasjärven rannalla sijaitsevaan Hotelli Kalevalaan. Päivällisellä nautitaan kuhmolaisen lähiruoan puhtaita makuja ja ilta vietetään kulttuurin tai täydellisen rentoutumisen parissa.

Helmikuussa järjestettävän Kuhmon Talvi -tapahtuman aikana on mahdollista nauttia Kuhmon Kamarimusiikin talvikonsertista tai muusta musiikista, tanssista ja näyttelyistä. Muina ajankohtina ryhmä voi tutustua mm. Kuhmo-taloon tai Talvisotamuseoon.

Hemmottelua kaipaaville hotellin wellness-osasto tarjoaa perinteisten saunojen ja poreammeiden lisäksi mahdollisuuden mm. turve- tai savusaunaan.

https://storhamarcrossfit.no/17837-ph17102-finaxar-india.html Toisena päivänä voidaan jatkaa matkaa Suomussalmelle tai jäädä Kuhmoon, jolloin Suomussalmelle siirrytään kolmantena päivänä.
Hotelli Kalevalan lähiympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet omatoimiseen tai ohjattuun ulkoiluun, kuten hiihtoon tai lumikenkäilyyn. Päivä voi jatkua Kuhmon Talven tapahtumilla tai hotellin wellness-osaston palveluista nauttien, herkullista lounasta ja päivällistä unohtamatta.

TUNNELMOINTIA JA KYLPYLÄN KUOHUJA
Suomussalmella majoitutaan Kylpylähotelli Kiannon Kuohuihin aivan kylän keskustaan.

Päivän vierailukohteena on noin 30 kilometrin päässä pellolla seisova lähes tuhatpäinen Hiljainen Kansa. Kansan tarinan ja kuiskeiden kuuntelun lisäksi tunnelmallisessa

Niittytuvassa nautitaan Luonnottaren lounas.

Iltapäivällä hotellille paluun jälkeen on aikaa ulkoiluun tai virkistyskylpylässä rentoutumiseen.

Allasosastolta löytyvät kuntouinti-, pore-, hieronta- ja kylmävesialtaat. Tarjolla on myös turkkilainen höyrysauna sekä avantouintimahdollisuus. Hotellin illallisella tarjoillaan aitoja kainuulaisia makuja. Seuraavana päivänä runsaan aamiaisen
jälkeen lähdetään kotimatkalle.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET
Hotelli Kalevala
08 655 4100
sales@hotellikalevala.fi

Varaa